Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Victòria en l’últim minut.

S’imposava per un ajustat 2-3 al Ontinyent C.F. “B”.

El partit va estar molt igualat i amb moltes ocasions de gol per als dos equips. Esther, que tornava a jugar en la posició que anys arrere era decisiva cara a porteria, va ser de les mes participatives en la primera part. Al minut 17 tornava la connexió Irene – Esther, eixa que anys arrere era letal, després d’ eixa connexió i una bona jugada per banda d’Esther, aquesta centrava i Isabel recollia el baló d’un rebuig de la defensa i posava un baló inabastable per a la portera, fent el 0-1. 4 minuts més tard seria l’ Ontinyent “B” qui marcaria, la davantera es quedà sola davant Estrella que l’aguanta molt be i li parà el xut, amb la mala sort de que el rebuig li pega a la davantera i es quedà a porteria buida per fer l’empat. L’ Atlètic Muro disposà d’ ocasions clares per fer més gols com una d’Esther que el xut de fora de l’àrea se’n anà per damunt del travesser. També Irene, després d’ un gran passada d’ Esther, rebia el baló dins l’àrea però el remat amb l’ esquerra se’n anà fora. Paula N. també disposà d’ocasions però no va ser el seu dia. L’equip de La Vall d’ Albaida també disposà d’ocasions clares per fer gols, en uns contra uns davant Estrella que se’n anaren fora per ben poc.

La segona part començava amb alegria per a les del Comtat, als 2 minuts arribava el golàs de la vesprada, Mariola rebia un passada llarga d’ Irene i després de deixar botar el baló engaltava un xut que pegava al travesser i entrava, tot un golàs per posar-se per davant al marcador. Ja cap a la fi del partit al minut 80 les d’ Ontinyent empataven el partit també amb un bon gol, després d’ una jugada personal en la vora de l’àrea i el posterior remat a l’escaire. Les de Muro no es rendiren i buscaren la victòria fins el final, estigué apunt d’aplegar en una doble ocasió després d’ una jugada per banda dreta de Laura, aquesta centrà i Iris rematà al pal, el rebuig anà a Cris que xutava amb l’esquerra i la defensa la treia en línea. En el minut 90 seria Iris, la revelació de la temporada, qui marcaria, en un bon xut al primer pal de dins l’àrea, el gol d’ una victòria importantíssima.

At. Muro F.C.F.: Estrella, Tamara, Maria (77’ Iris), Inés (58’ Laura), Yessi, Mariola (67’ Raquel), Irene, Cris, Esther, Isabel, (73’ Sara) Paula N.