Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Victoria davant l’ UD Esperanza

L’ Atlètic Muro es desplaçava el passat diumenge 13 de març a Silla per a jugar contra l’ UD Esperanza.

L’ enfrontament es presentava favorable per a les de Muro. I així fou durant tot el partit. L’ Atlètic dominava l’ encontre de principi a fi, tocava el baló d’ un costat a altre i feia bones combinacions per a arribar a porteria.

El primer gol aplegaria al minut 10 de joc. Després d’ una bona jugada entre les migcampistes, Mariola des de la frontal de l’ area es treia un bon xut que li passava per dalt a la portera i anava al fons de la ret.

Les locals estaven ben plantades defensivament, col•locades fora de la seva àrea, impedien les ocasions de les mureres. Aconseguien fer alguna pujada cap al mig del camp, però les centrals mureres, Maria i Isabel, impedien tota ocasió d’ atac de l’ Esperanza.

Al minut 24, de nou Mariola, faria el 0-2. Aquesta vegada el gol seria semblant, amb un xut llunyà que entrava per dalt de la portera, la qual no podia parar el baló.

Durant els primers 45 minuts les nostres jugadores van tindre la possessió del baló, i van crear bones jugades entre Elena, Esther, Paula i Irene per la banda esquerra i per la banda dreta Mariola, Tamara i Africa també tragueren el seu millor joc.

Al primer temps, Paula, Esther, Iris, Irene, Africa i Tamara tingueren oportunitat de fer gols, però algunes vegades el baló anava fora i altres la portera els interceptava abans de poder celebrar el gol. Destacar una bona jugada entre Irene i Esther, però aquesta última enviava el baló al pal.

El segon temps començava de la mateixa forma, l’ Atlètic no tenia pressa per arribar a porteria i canviava el baló de costat a costat. Als pocs minuts Irene faria el 0-3. Paula li feia una passada a Irene cap a dins de l’ area i aquesta xutava al segon pal.

Al minut 51, Mariola faria el seu hat-trick i el 0-4 definitiu. El gol vindria després d’ una bona jugada per banda dreta, i Mariola feia tot un golás. Aquesta xutava i creuava el baló al segon pal i l’ esfèric entrava per tot l’ escaire.

La resta de minuts van transcórrer de la mateixa forma, l’ Atlètic no eixia del camp de l’ UD Esperanza i seguia canviant de costat a costat el baló, però cara a porteria no estaven encertades. Esther i Tamara van pegar dos pals, Irene i Mariola van enviar fora un parell de xuts, Nerea també va tindre una ocasió per fer gol però la defensa treia el baló.

El partit acabava 0-4 a favor de l’ Atlètic que una setmana més sumava els 3 punts, imprescindibles per a seguir líder de la classificació.

C.F. Atlètic Muro: Estrella, Elena, Maria (66’ Sabina), Isabel, Tamara, Esther, Irene, Africa (56’ Nerea), Mariola, Paula (61’ Yuliana) i Iris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *