Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Victoria davant el Picassent CF

L’ Atlètic Muro guanyava per 1-3 al Picassent CF, fent un bon partit.

El partit estigué molt igualat, les mureres anaren a per elles des del primer minut i no deixaven que les locals crearen ocasions. A més les de l’ Atlètic tingueren moltes ocasions per avançar-se però no estigueren fines. Irene estigué apunt de fer el primer en una treta de corner però una defensa rebutjà el baló quan aquest ja havia superat a la portera. Paula va tindre també una ocasió però el xut creuat anà fora. Minuts més tard Mariola feia una passada a l’ esquena de la defensa i altra vegada Paula no encertava amb el gol, buscà fer-li una vaselina a la portera i el baló eixia per dalt de la porteria. Irene ho intentà de fora de l’ àrea però el baló anà a les mans de la portera. Paula ho tornava a intentar, després d’ una jugada personal va xutar i el baló passà fregant del pal. Les de Picassent buscaren crear ocasions per les bandes però la defensa murera estava molt ben plantada i no aconseguien aplegar amb claredat a la porteria. Al descans s’ aplegaria amb 0-0.

La segona part arrancà amb l’ Atlètic pressionant i intentant dur el joc del partit. Als 4 minuts per fi aplegaria el gol, Irene posà un gran baló a l’ esquena de la defensa per a que Paula, fera de vaselina el 0-1. Cinc minuts més tard el Picassent empatà de falta, el baló passà per mig de la barrera i Estrella no va poder reaccionar a temps. Al minut 73 una molt bona pressió d’ Iris i Africa va provocar una mal passada de la defensa, Iris molt atenta recuperava el baló i xutava des de fora de l’ àrea, per avançar altra vegada a l’ Atlètic Muro fent el 1-2. Quatre minuts després Iris en altra bona pressió per recuperar el baló li feien falta. L’ encarregada de traure-la fou Irene, que va fer un gran centre per a que Paula empalmara el baló i fera el 1-3. Un gran gol per donar tranquil•litat a l’ equip fins la fi del partit.

C.F. Atlètic Muro: Estrella, Tamara, Maria, Isabel, Esther, Elena, Irene, Mariola, Iris, Africa i Paula. No jugaren: Sabina, Alejandra, Belen i Nerea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *