Skip to content
Categories
Pròxims partits

Tot s’acaba… i ho farà davant el Reial de Gandia C.F.

20150522b

Desgraciàdament, tot lo bo s’acaba, i la lliga de les xiques no anava a ser menys. Per acabar, les xiques disputaran la jornada 26 de lliga davant el Real de Gandia C.F. Serà aquest divendres a les 20:30h a Real de Gandia. Si vols conèixer més al voltant d’ells, visita el seu Twitter @RealDeGandiaCF . I si vols assitir al camp, aquest s’encontra al Carrer Mestre Gea s/n,  Reial de Gandia (València). Per altra banda, els prebejamins, després de finalitzar la seua temporada, aquest cap de setmana els toca disputar les XII hores esportives de Muro. I ho faran a les 09:55h, 11:45h i 13:35h. Vos esperem a tots/es a la LLometa per animar als més menuts del club. Si vols descarregarte el díptic on figuren aquest i la resta de partits, fes clic al següent enllaç.

D’aquests i de la resta de partits de la jornada, podeu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP i PREBENJAMÍ de la nostra web. A més, si eres de fora i no saps arribar al camp municipal “La LLometa”, no et preocupes. Accedix a l’apartat ESTADI i ahí t’ajudem a fer-ho.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als dos partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els resultats d’ambdües lligues, accedint als apartats que vos mencionem. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #AMF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *