Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Primer partit de la temporada 2013/2014

L’Atlètic Muro Femení disputava la 1ª jornada davant l’Athletic La Vall “A” en el Camp Municipal La Llometa.

Per aquest partit hi havia baixes per lesions i xicotetes molèsties. D’una banda es troben Alicia i Paula Olcina encara recuperant-se de les operacions en el genoll de la temporada passada. D’altra banda, les jugadores Paula Campos i Yessi presentaven molèsties i un esquinç de turmell respectivament. També fou baixa Tamara per problemes estomacals.
La primera part va estar igualada, estant marcada pels errors en els passes d’un i altre equip, tot i això hi hagueren poques ocasions de gol. No va ser fins al minut 41 quan, després d’una passada a l’esquena de la defensa de l’equip visitant, Raquel en un xicotet toc al baló feia el 1-0 i posava per davant a l’At. Muro Femení. L’alegria durà poc, 2 minuts després La Vall empatava el partit amb un gran gol. El marcador es mantingué així fins el descans.

Al segon temps, l’equip murer seguia fallant passes i tenint ocasions que desaprofitava. Claudia, la màxima golejadora la temporada passada, tenia ocasions per avançar en el marcador, però no estava afinada. Al minut 67 va aplegar l’expulsió d’una jugadora rival i era a partir d’eixe moment quan podien haver anat millor les coses per a les mureres, però fou tot el contrari. Al 69’ s’avançava l’equip visitant després d’una errada defensiva. Tot seguia igual, l’Atlètic Muro intentava buscar alguna ocasió de gol però no apareixia. Les de Muro començaven a acusar el cansament i les de Tavernes cada vegada estava més còmodes en el terreny de joc, fruit d’això aplegà el 1-3, ja en minut 81, després d’una treta de corner. El 1-4, que posaria la fi al partit, vindria dos minuts després.

At. Muro F.C.F.: Estrella, Àngela (84’ Andrea), Nayara (74’ Isabel) Maria, Esther, Mariola (65’ Paula N.) Irene, Cris, Laura (84’ Iris), Raquel (60’ Sara), Claudia.