Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Primer partit de la temporada

El passat 04 d’ Octubre arrancava la temporada del primer equip de l’ Atlètic Muro.

L’ equip segueix amb la base de tots els anys anteriors però amb les baixes d’ Agueda, Andrea, Angela, Chaimae, Laura, Paula C i Yessica. Aquest any hi han cares noves molt joves com Alejandra, Belen, Nerea, Sabina i Yuliana. Altra que torna després d’ un any sabàtic es Estrella.

L’ Atlètic Muro començava la temporada en la Llometa davant el Silla CF. Les mureres anaren a pel partit des del primer minut amb una pressió molt alta, dificultant l’ eixida del baló a les de Silla. Als 10 minuts Mariola feia una passada a l’ esquena de la defensa i Paula feia el 1-0 amb una perfecta vaselina a la portera. 4 minuts més tard després d’ una molt bona pressió d’ Iris, Irene recuperava el baló i feia una bona passada per a que Paula sola davant la portera marcara el 2-0. L’ equip murer seguia dominant el joc, però les de l’ Horta Sur, en la primera jugada que s’ acostaren i després d’ una jugada molt dubtosa per un possible fora de joc, feien el 2-1. Paula minuts més tard, després d’ una passada d’ Iris, va poder fer el tercer però el xut anà a les mans de la portera. Mariola també ho intentava des de fora de l’ àrea, però el resultat no es va moure i s’ aplegaria al descans amb el 2-1 al marcador.

La segona part arrancà igual que la primera, amb una bona pressió de l’ equip murer i un Silla que perdia molt rapit el baló. El partit estava dominat en tot moment per l’ Atlètic Muro, sols faltava fer el gol de la tranquil•litat. Iris estigué apunt de fer-lo però no rematà be i el baló anà a les mans de la portera, Mariola seguia intentant-ho des de fora de l’àrea però no aconseguia marcar. En el minut 68 va ser Paula, altra vegada, qui marcava el tercer i posava ja la tranquil•litat a la Llometa. Minuts després Elena deixava el camp amb molèsties a l’ abductor i entrava Sara, que minuts després estigué apunt de fer el quart però el baló anà fora per molt poc. En l’ última jugada del partit Irene tingué ocasió per marcar però el remat anà fora i el partit acabà 3-1.
Destacar el molt bon partit de la debutant Sabina que jugava el seu primer partit federat. I donar les gracies a tota l’ afició que va anar a animar a l’ equip.

C.F. Atlètic Muro: Estrella, Tamara, Maria, Isabel, Esther, Elena (72’ Sara), Irene, Mariola, Sabina, Iris i Paula. No jugaren: Alba, Alejandra i Belen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *