Skip to content
Categories
Pròxims partits

El primer equip torna a la lluïta

21

Després de moltes setmanes de descans (massa, opinaran alguns/es), el primer equip torna a seguir amb la lluïta per defendre el llideratge de la lliga. Per aconseguir-ho, primer es tindrà que vore les cares amb el femení de l’At. Vallada “A”. Ho farà el pròxim diumenge 10 d’abril a les 19:00h al camp “La LLometa”.

A continuació, vos oferïm els enfrontaments de la resta de categorïes del club:

  • PREBENJAMÍ “A”. LLIGA COSTERA “A”. Jornada 22: C.F. Atlètic Muro “A” – C.D. Xàtiva F.B. Dissabte 9, a les 12:15h al camp municipal “La Llometa” (Camp 1) de Muro.
  • PREBENJAMÍ “B”. LLIGA COSTERA “B”. Jornada 22: C.F. Atlètic Muro “B” – C.D. Alcoyano “B”. Divendres 8, a les 18:00h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1) de Muro.
  • ALEVÍ.  LLIGA RIBERA “E”. Jornada 22: Club Esportiu San Roc d’Alcoi – C.F. Atlètic Muro. Dissabte 9 a les 12:45h al camp del Serpis (Camp 1) d’Alcoi.

D’aquests i de la resta de partits de la jornada, podeu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP i ESCOLA BASE de la nostra web. A més, si eres de fora i no saps arribar al camp municipal “La LLometa”, no et preocupes. Accedix a l’apartat ESTADI i ahí t’ajudem a fer-ho.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits dels equips de les diferents categorïes, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els resultats, accedint als apartats que vos mencionem. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *