Skip to content
Categories
Notícies Pròxims partits

Primer encontre lliguer per al femení

El nostre equip femení disputa aquest cap de setmana el seu primer partit de lliga, s’enfrontarà al F.B. El Verger aquest Diumenge 2 a les 19:15h, en “La Llometa” Muro d’Alcoi. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu tercer partit de lliga davant el C.F. Tous aquest dissabte 1 a les 16:00h al camp municipal “La Llometa” (Muro d’Alcoi).

A continuació, vos oferim els horaris de la resta de categories del club:

  • Partit de lliga Cadet · Diumenge, 2/10 a les 10:45h – “La Llometa”, Muro d’Alcoi, C.F. Atlètic Muro – C.F. Aielo.
  • Partit de lliga Infantil · Dissabte, 1/10 a les 11:00h – “La Llometa”, Muro d’Alcoi · C.F. Atlètic Muro – C.D. l’Alcúdia de Crespins.
  • Partit de lliga Aleví 2n any · Dissabte, 1/10 a les 10:45h“San Antón”, Ayora · P.D. Ayorense “A” – C.F. Atlètic Muro “A”.
  • Partit de lliga Aleví 1r any · Dissabte, 1/10 a les 10:00h – “Beniati”, Albaida · C.D. Albaidense “B” – C.F. Atlètic Muro “B”.

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, recordeu que tenim un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.