Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits referents a la jornada aplaçada

A pesar del paró de la lliga aquestes setmanes, els nostres equips tenen partits durant les vacances de Nadal. La jornada del 18 de desembre va ser suspesa degut al mal oratge i aquestos partits aplaçats es disputaran durant aquestes dos setmanes properes.

El nostre masculí esperarà que acaben les festes per a desplaçar-se fins Bocairent per enfrontar-se al C.D. Bocairent el diumenge 8 de gener a les 16:00h. Aquest serà el seu primer partit del 2017! Molts ànims!

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes:

  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Aielo – C.F. Atlètic Muro. Dijous, 29 de desembre a les 18:00h al camp de fútbol “Juan Bataller” d’Aielo de Malferït.
  • LLIGA COSTERA ‘C’ (Aleví): C.F. Atlètic Muro – U.D. Benigànim “B”. Dimarts, 03 de gener a les 18:30h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Benjamí): C.F. Atlètic Muro – U.D. Beniganim “B”. Dijous, 29 de desembre a les 19:00h al camp municipal “La LLometa” (Camp 2) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘A’ (Prebenjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro “A” – U.D. Beniganim “A”. Dijous, 29 de desembre a les 19:00h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – U.D. Beniganim “B”. Dijous, 29 de desembre a les 18:00h al camp municipal “La LLometa” (Camp 2) de Muro.

D’aquests i de la resta de partits de les lligues seniors, podreu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP FEMENÍ i 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els ressultats, accedint als apartats que vos indiquem més a dalt. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *