Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el U.D. Oliva i el C.F. Agullent

Aquesta setmana, el femení disputa la 6a jornada davant el U.D. Oliva el diumenge a les 18:15h a casa, al camp municipal “La LLometa” de Muro. Per conèixer més al voltant de l’equip, pots visitar el seu Facebook.

Per altra banda, el masculí disputa la 8a jornada de lliga davant el C.F. Agullent el diumenge a les 16h a casa, al camp municipal “La LLometa” de Muro. Si vols conéixer més al voltant del club, pots visitar el seu Facebook.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): Canals Promeses C.F. – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 4 de novembre a les 16:00h al camp “Quatre Camins” de Canals.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Agullent – C.F. Atlètic Muro. Diumenge, 5 de novembre a les 11:00h a Agullent.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – C.F. Alcoy. Diumenge, 5 de novembre a les 10:30h a Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – C.H. La Salle “B”. Diumenge, 5 de novembre a les 11:30h a Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro “C” – C.D. L’Alcudia de Crespïns. Diumenge, 5 de novembre a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – C.D. Alcoyano. Diumenge, 5 de novembre a les 12:30h a Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – U.D. Benigànim. Diumenge, 5 de novembre a les 12:30h a Muro.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *