Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el @Picassent__CF i el C.F. Aielo

 

La setmana passada no va ser un bon cap de setmana per als equips seniors. Per això, aquesta setmana faran tot el possible per canviar les tornes.

Per una banda, el femení s’enfrontarà al Picassent C.F. el próxim diumenge a les 18:15h al camp municipal “La LLometa” de Muro. Si vols conéixer més al voltant de l’equip, pots visitar la sea web http://www.picassentcf.com/ o els seus conters de Facebook o Twitter.

Per altra banda, el masculí s’enfrontarà al C.F. Aielo el próxim diumenge a les 16h (just abans que les xiques) també a “La LLometa”. Si vols conéixer un poc més del club, visita la seua pàgina de Facebook.

Aquest diumenge, vesprada de bon futbol a “La LLometa”. ¡¡¡SORT A TOTS/ES!!!

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes:

  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Atlètic Muro – C.D. Xativa F.B. “C”. Diumenge, 15 de gener a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘C’ (Aleví): C.D. La Canal “C” – C.F. Atlètic Muro. Divendres, 13 de gener a les 18:30h al camp municipal “L’Assut” (Camp 1) d’Anna.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Benjamí): DESCANSEN.
  • LLIGA COSTERA ‘A’ (Prebenjamí 2on any): C.D. Alcoyano “A” – C.F. Atlètic Muro “A”. Dissabte, 14 de gener a les 09:00h als camps del Serpis (Camp 2A) d’Alcoi.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Prebenjamí 1er any): C.D. La Canal “B” – C.F. Atlètic Muro “B”. Dissabte, 14 de gener a les 12:00h al poliesportiu municipal (Camp 2) de Navarrés.

D’aquests i de la resta de partits de les lligues seniors, podreu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP FEMENÍ i 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els ressultats, accedint als apartats que vos indiquem més a dalt. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *