Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ Pròxims partits

Partits davant el @CiutatTorrent femení i el C.D. Xàtiva F.B. prebenjamí

20150228

Després del descans de la setmana passada, les xiques tornen amb les piles carregades per disputar la 19a jornada de lliga davant el Ciutat de Torrent SP C.F. “C” aquest dissabte 28 de Febrer a les 16h. Si vols conéixer més al voltant del club, entra a la seua web http://ciutatdetorrent.com/, al Facebook o al Twitter (@CiutatTorrent).

Per altra banda, els prebenjamins jugaran el partit fora de casa davant el C.D. Xativa F.B. “C” aquest mateix dia de matí, a les 11.15h. Si vols conèixer més al voltatnt de l’equip, entra a la seua pàgina web http://www.xativafutbolbase.com/. L’estadi on disputaran l’encontre serà el Ciutat de l’Esport de Xativa, al carrer Ronda Nord S/N (46800) Xàtiva (València).

D’aquests i de la resta de partits de la jornada, podeu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP i PREBENJAMÍ de la nostra web. A més, si eres de fora i no saps arribar al camp municipal “La LLometa”, no et preocupes. Accedix a l’apartat ESTADI i ahí t’ajudem a fer-ho.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als dos partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els resultats d’ambdües lligues, accedint als apartats que vos mencionem. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #AMF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *