Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el CFF Estrellas de Alicante i el CD Enguera “B”

Aquesta jornada, l’equip femení s’enfrontarà al CFF Estrellas de Alicante aquest dissabte a les 18:45h al Via Parque d’Alacant. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu partit davant el CD Enguera “B” aquest dissabte a les 16:30h al Villa d’Enguera.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Diumenge, 13/02 a les 11:30h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro – CDF Bocairent
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 12/02 a les 10:00h – La Solana, L’Olleria · L’Olleria CF “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · DESCANSA
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 12/02 a les 10:00h · La Solana, L’Olleria · L’Olleria CF “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 12/02 a les 12:00h · Camp Mpal. de Beniganim · UD Benigànim “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 1º any Jocs Esportius · Dissabte, 12/02 a les 12:30h – Pabellón La Salle, Alcoi · CD La Salle “B” – CF Atlètic Muro

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.