Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el CD SB Ontinyent i el CD Enguera “B”

Aquesta setmana, l’equip femení disputarà un partit amistós davant el CD SB Ontinyent aquest diumenge a les 18:30h a la LLometa. Per altra banda, l’equip masculí disputarà partit de lliga davant el CD Enguera “B” també el diumenge just abans, a les 16:00h, i també a la LLometa.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • Infantil Amistós · At Salesianos – CF Atletic Muro · Diumenge, 26/09 a les 09:00h – Pol. Francisco Laporta N°1, Alcoi
  • Aleví 2 any Trofeu Esportitza’t a Muro · CF Atlètic Muro “A” – CD Contestano · Dissabte, 25/09 a les 09:00h – La Llometa, Muro
  • Aleví 1 any Trofeu Esportitza’t a Muro · CF Atlètic Muro “B” – CE Sant Roc d’Alcoi “B” · Dissabte, 25/09 a les 10:00h – La Llometa, Muro
  • Benjamí Trofeu Esportitza’t a Muro · CF Atlètic Muro “A” – At Salesianos · Dissabte, 25/09 a les 11:00h – La Llometa, Muro
  • Prebenjamí Trofeu Esportitza’t a Muro · CF Atlètic Muro “A” – At Salesianos · Dissabte, 25/09 a les 12:00h – La Llometa, Muro

A continuació, passem a informar-vos de les mesures que caldrà respectar en tot moment totes aquelles persones que decidisquen animar al club al camp de La LLometa des d’aquet cap de setmana. Per favor, agraïm el seu cumpliment al màxim.


Noves mesures de la Regidoria d’Esports front a la Covid- 19:

  • Els entrenaments esportius seran sense públic.
  • Els pares dels menors podran accedir a les instal·lacions esportives respetant les mesures de seguretat i higiene. Sense acompanyants ni germans menuts.
  • Es obligatori l’ús de la màscara i de gel hidroalcohòlic
  • En els partits, podrà accedir públic respetant les mesures de seguretat i higiene fins completar aforament.
  • Capacitat La Llometa: 240 persones.

A mesura que aquestes o altres mesures canvien i/o afecten directa o indirectament al club o la seua afició, anirem informant-ho a futures publicacions d’horaris i a les xarxes socials del club.

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.