Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el C.D. LLosa i el C.F. Castalla

La setmana passada, el senior femení va conseguir una ampla victòria davant el Picassent C.F. i el senior masculí va perdre per la mínima davant el C.F. Aielo.

Aquest cap de setmana, el femení s’enfrontarà al C.D. LLosa el próxim diumenge a les 17:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.

Per altra banda, el masculí s’enfrontarà al C.F. Castalla el próxim diumenge a les 12:30h també a “La LLometa”. Si vols conéixer un poc més del club, visita la seua web http://www.castallacf.com/ o pàgina de Facebook.

Aquest diumenge, bon futbol a “La LLometa”. ¡¡¡SORT A TOTS/ES!!!

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes:

  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Agullent – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 21 de gener a les 11:45h a l’estadi “Juan Vidal” d’Agullent.
  • LLIGA COSTERA ‘C’ (Aleví): C.F. Atlètic Muro – C.D. Alcoyano “B”. Diumenge, 22 de gener a les 11:00h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Benjamí): C.F. Atlètic Muro – C.D. Alcoyano “C”. Diumenge, 22 de gener a les 11:00h al camp municipal “La LLometa” (Camp 2) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘A’ (Prebenjamí 2on any): DESCANSA.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro – L’Olleria C.F. Dissabte, 21 de gener a les 10:30h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1) de Muro.

D’aquests i de la resta de partits de les lligues seniors, podreu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP FEMENÍ i 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els ressultats, accedint als apartats que vos indiquem més a dalt. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *