Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit del masculí davant el C.E. Bocairent abans dels Nadals

Les xiques ja no tenen més partits per a aquest 2016, de manera que amb la contundent victória de la setmana passada, es despedixen fins el 2017. BEN FET!

El que sí disputarà partit serà el masculí, que es desplaçarà fins Bocairent per enfrontar-se al C.E. Bocairent el próxim diumenge a les 16:00h. Aquest també serà l’ultim partit d’ells fins 2017. ENHORABONA TAMBÉ PER ALS XICS!

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes:

  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Aielo – C.F. Atlètic Muro. Dissasbte, 17 de desembre a les 11:30h al camp de fútbol “Juan Bataller” d’Aielo de Malferït.
  • LLIGA COSTERA ‘C’ (Aleví): C.F. Atlètic Muro – U.D. Benigànim “B”. Dissasbte, 17 de desembre a les 11:15h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Benjamí): C.F. Atlètic Muro – U.D. Beniganim “B”. Dissabte, 17 de desembre a les 11:15h al camp municipal “La LLometa” (Camp 2) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘A’ (Prebenjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro “A” – U.D. Beniganim “A”. Dissabte, 17 de desembre a les 12:30h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – U.D. Beniganim “B”. Dissabte, 17 de desembre a les 12:30h al camp municipal “La LLometa” (Camp 2) de Muro.

D’aquests i de la resta de partits de les lligues seniors, podreu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP FEMENÍ i 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els ressultats, accedint als apartats que vos indiquem més a dalt. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *