Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit davant l’Esides Caramanchel CE

Aquesta setmana, l’equip masculí s’enfrontarà a l’Esides Caramanchel CE aquest dissabte a les 18:00h als camps del Serpis nº2 d’Alcoi.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • Lliga Benjamí 2 any “La Costera A” G:1 · CF Atlètic Muro “A” – Ciutat de Xativa CFB “A” · Dijous, 17/06/2021 a les 19:15h – La Llometa, Muro
  • Lliga Pre-benjamí 1 any “La Ribera A” G:1 · CF Atlètic Muro “B” – Club Aéria FB Cullera “B” · Dissabte, 19/06/2021 a les 10:30h – La Llometa, Muro

A continuació, passem a informar-vos de les mesures que caldrà respectar en tot moment totes aquelles persones que decidisquen animar al club al camp de La LLometa des d’aquet cap de setmana. Per favor, agraïm el seu cumpliment al màxim.


Noves mesures de la Regidoria d’Esports front a la Covid- 19:

  • Els entrenaments esportius seran sense públic.
  • Els pares dels menors podran accedir a les instal·lacions esportives respetant les mesures de seguretat i higiene. Sense acompanyants ni germans menuts.
  • Es obligatori l’ús de la màscara i de gel hidroalcohòlic
  • En els partits, podrà accedir públic respetant les mesures de seguretat i higiene fins completar aforament.
  • Capacitat La Llometa: 240 persones.

A mesura que aquestes o altres mesures canvien i/o afecten directa o indirectament al club o la seua afició, anirem informant-ho a futures publicacions d’horaris i a les xarxes socials del club.

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.