Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit davant la @P_MadridistaIbi

La setmana passada, el femení perdia davant el Reial de Gandia C.F. en un partit molt disputat. Aquesta setmana tindran temps per reflexionar ja que descansaran fins la setmana que ve.

Per altra banda, el masculí sí disputarà partit, després d’haver quedat suspés el partit de la setmana passada davant el C.E. Beniarrés. Ho farà davant la Penya Madridista d’Ibi C.E. el próxim diumenge a les 11:30h a l’estadi municipal “Climent” d’Ibi. Pots conéixer més al voltant de l’equip a la seua web https://pmadridistaibi.wordpress.com/, el seu Facebook o el Twitter.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes. Destacar els derbis Murers que es disputaran a les categorïes Aleví i Benjamí.

  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Dragon Force “B” – C.F. Atlètic Muro. Diumenge, 12 de març a les 09:30h a l’estadi C.F. Dragon Force d’Enguera.
  • LLIGA COSTERA ‘C’ (Aleví): C.F. Atlètic Muro – Muro C.F. “B”. Diumenge, 12 de març a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Benjamí): C.F. Atlètic Muro – Muro C.F. “B”. Dissabte, 11 de març a les 11:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘A’ (Prebenjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro “A” – C.F. Agullent “A”. Diumenge, 12 de març a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – C.D. Enguera. Dissabte, 11 de març a les 11:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.

D’aquests i de la resta de partits de les lligues seniors, podreu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP FEMENÍ i 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els ressultats, accedint als apartats que vos indiquem més a dalt. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *