Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el CF Inprosports San Vicente “B” i el PD Ayorense

Aquesta setmana, l’equip femení s’enfronta al CF Inprosports San Vicente “B” aquest diumenge a les 18:30h a La Llometa, Muro. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu partit davant el PD Ayorense el diumenge a les 16:00h, just abans, a La Llometa, Muro.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Canals Promeses CF “B” – CF Atlètic Muro · Diumenge, 21/11 a les 17:00h – Quatre Camins, Canals
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · Divendres, 19/11 a les 18:30h – Beniati, Albaida · CD Albaidense “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · Divendres, 19/11 a les 19:00h – El Regit, Adzeneta · Adzeneta UE “B” – CF Atlètic Muro “B”
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 20/11 a les 10:30h – Beniati, Albaida · CD Albaidense “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · DESCANSA
  • Prebenjamí 1º any Jocs Esportius · Diumenge, 21/11 a les 12:00h – Pabelló municipal Muro · CF Atlètic Muro – CD La Salle “B”

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.