Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit davant el C.D. Alcoyano

Aquesta setmana, el femení disputarà el seu partit fora de casa davant el C.D. Alcoyano el pròxim diumenge a les 18:00h als camps del Serpis d’Acoi. Si vols conèixer més al voltant de l’equip, visita la seua web http://www.cdalcoyano.com/, el seu Facebook o el seu Twitter.

Per altra banda i com ja vos varem comentar, el masculí descansa aquesta jornada amb la certessa de quedar primer a la seua lliga i així conseguir l’ascens de categorïa.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.F. Atlètic Muro – C.H. La Salle & Salesiano. Diumenge, 6 de maig a les 17:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Atlètic Muro – L’Olleria C.F.. Dissabte, 5 de maig a les 18:15h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – L’Olleria C.F.. Dissabte, 5 de maig a les 9:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – P.D. Juan XXIII. Dissabte, 5 de maig a les 10:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.D. Contestano “B” – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 5 de maig a les 11:00h al camp de la Via de Cocentaina.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – C.D. Sport Base Ontinyent “B”. Dissabte, 5 de maig a les 9:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *