Skip to content
Categories
Altres

Nou entrenador

Tant sols passades unes setmanes de la finalització de la temporada 2017-2018, estem ja preparant la propera temporada 2018-2019.

Es el moment d’anunciar noves incorporacions al club, concretament incorporacions per al primer equip masculí, que com ja sabeu la propera temporada competirà a 1ª Regional, després de quedar campió de lliga i aconseguir l’ascens la passada campanya.

La primera de les incorporacions es el nou entrenador, Jose Juan González Valls, natural de Muro d’Alcoi, el qual té experiència en el futbol base com a segon entrenador de la Fundació del CD Alcoyano en categoria juvenil en Regional Preferent, categoria cadet en 1ª Regional i en Lliga Autonómica. A més, ha sigut primer entrenador durant tres temporades en el Muro CF “B” en 1ª i 2ª Regional. Tot açò, junt amb una amplia formació com a entrenador (nivell 3 d’entrenador nacional), faran que agafe la direcció d’aquest projecte i d’aquest equip amb moltes ganes i amb el suport del club i l’afició esperem gaudir d’una bona temporada, estrenant-se en aquesta nova categoria.

Encetem la temporada 2018-2019!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *