Skip to content
Categories
Altres

Nou entrenador per al primer equip masculí

Amb la temporada 2018-2019 finalitzada hem de començar ja a parlar de la propera.

Sols ens queden un parell d’esdeveniments aquest mes, el sopar de germanor de final de temporada d’aquest dissabte (06-07-2019) i el IV Campus 2019 (del 8 al 12 juliol), així que ja estem preparant la propera temporada 2019-2020.

És el moment d’anunciar noves incorporacions al club, concretament incorporacions per al primer equip masculí de 1º Regional, després d’haver mantingut la categoria la passada lliga. Per aquest motiu hem d’agrair-li a Jose Juan González i el seu cos tècnic el treball de la passada temporada i la seua tasca amb i pel Club. Gràcies.

La primera de les incorporacions és el nou entrenador, Jordi Vilaplana Muñoz, conegut com a Jordiet, natural d’Alcoi, el qual té experiència en el futbol base com a entrenador de la Fundació del CD Alcoyano en les categories cadet i juvenil,a  més ha dirigit equips com el CD Olímpic Juvenil i el passat any al CF CC Alcoy de 1º Regional, club i equip veí que militen a la mateixa categoria que nosaltres. A més, és un vell conegut del futbol murer ja que ha sigut jugador del Muro CF en la temporada 1999-2000 i posteriorment del 2002 fins al 2006. A més ja sap que és seure a la banqueta de Muro, ho va fer a l’any 2008 acompanyant a Rafa Serra com a segon entrenador del Muro CF.

Tot açò, junt amb una amplia formació com a entrenador (nivell 3 d’entrenador nacional), faran que agafe la direcció d’aquest projecte i d’aquest equip amb moltes ganes i amb el suport del club i l’afició.

Esperem gaudir d’una bona temporada juntament a tots vosaltres.

Encetem la temporada 2019-2020!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *