Ànim Yuliana

Avuí hem de comunicar que tenim una baixa important a l’equip femení.

Es tracta de la lesió que va sofrir setmanes arrere en un entrenament la nostra jugadora Yuliana. Els resultats de la resonància revelaven que es tractava d’una lesió que la tindria uns mesos apartada dels terrenys de joc. Yuliana serà intervinguda avuí per una rotura del lligament creuat del genoll.

Des del Club dessitjar-li la més ràpida recuperació i donar-li tots els ànims possibles per a avuí.

De segur que ben prompte et tornes a posar les botes i a compartir entrenaments amb les teues companyes d’equip.

Estem amb tu!! Ànim!

El derbi deixa altra lessió

Mariola es lesionava el turmell dret, al poc temps d’entrar al terreny de joc, després de xocar amb la portera del CD Alcoyano en la lluita per un baló. La 21 del Atlètic Muro, al acabar el partit va anar a fer-se una exploració per determinar la lesió. El resultat, un esquinç de 3 grau.

Esperem que et recuperes prompte!!

MOLTS ÀNIMS MARIOLA!!!

Àngela es perd el que queda de temporada

La 11 de l’equip murer, Angela Gomis Coderch, coneixia el passat dijous el resultat de la ressonància que li feren la setmana passada per determinar la lesió de genoll. El resultat no es gens bo, ruptura del lligament creuat anterior. El pròxim divendres dia 13 de Desembre serà operada al Sanatori Sant Jordi d’ Alcoi.

Una de les més veteranes de l’equip posa fi a la temporada i comença una etapa llarga de recuperació.

MOLTS ÀNIMS ANGELA!!!

Altra lessió de genoll

El passat divendres, a poc d’ haver començat l’entrenament, a la jugadora Angela Gomis, en una jugada sense cap perill, el genoll dret li feia un moviment estrany i es retirà del entrenament. Desprès d’unes primeres valoracions eixe mateix dia per un metge i unes altres aquest dilluns per un traumatòleg, tindrà que fer-se una ressonància per determinar exactament la lesió.

Esperem que no siga res greu i poder vore’t pronte als terrenys de joc.

MOLTS ANIMS ANGELA!!!

LESIÓ DE PAULA OLCINA

Paula Olcina es perdrà el que queda de temporada, ja que tindrà que passar per quiròfan. El passat 2 d’Abril li deien els resultats de la ressonància que es va fer al genoll i es confirmà la ruptura del lligament creuat anterior. L’operació serà al mes de Juny per motius personals.

MOLTS ANIMS PAULA!!!!

LESIONS D’ALICIA I PAULA OLCINA

Alicia Sanjuan tindrà que passar per quiròfan. El dijous 28 de Febrer li deien els resultats de la ressonància que es va fer aquest dilluns al genoll i es confirma lo pitjor, ruptura del lligament creuat anterior. L’operació serà el dia 8 de Març.

Pel que fa a Paula Olcina lesionada esta jornada també del genoll, anava ahir a que li feren una xicoteta exploració i finalment tindrà que fer-se una ressonància per determinar be la lesió, ja que pot ser que tingui tocat el menisc i lligament. Esperem que no sigui així.

MOLTS ANIMS!!!!