Skip to content
Categories
Pròxims partits

Jornada per a les categorïes menudes

Aquesta setmana, el femení descansa a l’ultima jornada de lliga, pel que dona per acabada la temporada, al igual que va fer el masculi la setmana passada. Enhorabona als dos equips pels seus resultats.

En canvi, vos oferïm els horaris de la resta de partits que, degut a les festes del poble, disputaran els seus partits entre setmana. Ací els teniu:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): Club Esportiu Sant Roc d’Alcoi – C.F. Atlètic Muro. Dijous, 10 de maig a les 19:00h al poliesportiu municipal camp “M. Cabanes” d’Alcoi.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Atlètic Muro – Canals Promeses C.F. Dimarts, 15 de maig a les 19:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.H. La Salle – C.F. Atlètic Muro. Dimecres, 9 de maig a les 18:00h als camps del Serpis d’Alcoi.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): Muro C.F. “B” – C.F. Atlètic Muro “B”. Dimecres, 9 de maig a les 17:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – C.D. Alcoyano S.A.D. “B”. Dimarts, 8 de maig a les 18:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): Muro C.F. “B” – C.F. Atlètic Muro “B”. Dijous, 10 de maig a les 18:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *