Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

ESIDES CARAMANCHEL – AT. MURO F.C.F.

Partit igualat el disputat el dissabte dia 20/10/2012 al Poliesportiu Francisco Laporta. S’imposava el Atlètic Muro Femení al Esides Caramanchel per 0 gols a 2 a un camp molt rapit per l’aigua degut al temporal que teníem a la comarca.

La primera part va ser molt embolicada en el joc i amb moltes pèrdues de balons per part dels 2 equips. El At. Muro tingué les 2 primeres ocasions mitjançant Irene amb dos xuts de fora de l’àrea que després de tocar la gespa s’enverinaren i la portera alcoiana tocava el baló i pegaven en el travesser. Mes tard Claudia tingué ocasions per marcar però una volta la portera la parà i altra sen anava fora per poc. Mariola també disposa de ocasions però la punteria no estava encertada. El equip alcoià també disposa de clares ocasions per avançar-se al marcador però ai estava una gran Monica per desbaratar-les.

La segona part seguia igual que la primera amb ningun clar dominador del joc i poques arribades. El Esides Caramanches es pogué avançar al marcador amb una clara ocasió de gol desprès que una jugadora es quedara amb un ma a ma amb Monica que es tornà a parar el baló. I del possible 0-1 passarem al 1-0 per part de Esther que marcava el seu primer gol de la temporada amb un xut creuat. Cinc minuts després Claudia feia el 0-2 després d’aprofitar un rebuig de la portera a xut d’Irene. El equip alcoia a partir del segon gol murer apretà mes i va tindre ocasions per marcar algun gol però Monica i la defensa van estar acertades i no pogueren fero.

At. Muro F.C.F.: Monica, Tamara (Andrea), Nayara, Maria, Angela (Iris), Esther, Sara (Raquel), Isabel, Claudia (Pau), Irene i Mariola (Alicia).