Skip to content
Categories
Pròxims partits

Enfrontaments a la part alta de la classificació davant el @RealDeGandiaCF i el @beniarrescdf

06

La setmana passada, el femení va conseguir una contundent victòria per 6 a 0 davant el CD Sport Base Ontinyent. De segur que aquesta setmana el partit ressulta més complicat, ja que tindran que vores les cares davant el Real de Gandía C.F. el próxim diumenge 6 de novembre a les 19:30h al camp municipal “La LLometa”. Si vols conèixer l’equip un poc més en detall, visita la seua pàgina de Facebook o el seu Twitter. El partit serà dur, pel que vos esperem a tots/es per animar al màxim. CONTEM AMB VOSALTRES!

Per altra banda, i després de no haver pogut passar d’un 2 a 3 davant el C.F. Agullent, el masculí es vorà les cares davant un gran conegut com és el Beniarrés C.D.F. Ho farà el próxim diumenge a les 16:00h. al camp municipal “El Regit” d’Atzeneta d’Albaida. Molts ànims també a ells i, a per la victòria!. Si vols conéixer un poc més al voltant del contrincant d’aquesta jornada, pots visitar el seu Facebook o el seu Twitter.

Per últim, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes:

  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Plus Xativa “B” – C.F. Atletic Muro. Dissabte, 5 de novembre a les 12:00h. al camp municipal “Paquito Coloma” de Xàtiva.
  • LLIGA COSTERA ‘C’ (Aleví): C.F. Atletic Muro – C.D. Xativa F.B. “C”. Diumenge, 6 de novembre a les 11:30h. al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Benjamí): C.F. Atletic Muro – C.D. Xativa F.B. “B”. Diumenge 6 de novembre a les 11:30h. al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘A’ (Prebenjamí 2on any): C.F. Atletic Muro “A” – C.F. Ayelo “A”. Diumenge 6 de novembre a les 12:30h. al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Prebenjamí 1er any): DESCANSA.

D’aquests i de la resta de partits de les lligues seniors, podreu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP FEMENÍ i 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els ressultats, accedint als apartats que vos indiquem més a dalt. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *