Skip to content
Categories
Altres

Dimas i Neira es sumen a la plantilla

A falta de dies per a començar la competició lliguera, anunciem dos fitxatges més.

El primer d’ells, a la foto superior, es Dimas Tortosa. Es tracta d’un porter amb experiència en Regional Preferent i com no, també  en Primera Regional. Jugador natural de Muro, jove, humil i treballador. El qual aportarà solidesa en la porteria. Lloc on destaca pel seu un contra un i els seus reflexos sota els pals. S’uneix al club i a la plantilla amb molta il·lusió i ganes d’aportar la seua experiència. Gran fitxatge per a reforçar l’equip.

El segon d’ells, es Miguel Angel Neira, a la foto superior. Es tracta d’un mig centre amb experiència en aquesta categoria, que aportarà  la seua qualitat i joventut al centre del camp. Arriba al Club després de la seua etapa al CDF Beniarrés. 

Aquest també es suma a les ordres de Jose Juan amb il·lusió, compromís i ganes de començar el nou camí a la Primera Regional.

A falta d’anunciar algunes incorporacions més, podem dir que el gros de la plantilla està complet i preparat per a començar la lliga el proper cap de setmana.

L’equip debutarà en Primera Regional el proper dissabte, 15 de setembre, al Nou Estadi Municipal Pepico Amat d’Elda, davant l’ Idella CF.

Comptem amb el vostre suport. Tots som Atlètic Muro, som equip, som familia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *