Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Derrota important davant el Senyera CF

El cap de setmana dels dies 18 i 19 d’ abril l’ Atlètic jugava com a visitant a casa del Senyera C.F. A les 11:30h del diumenge començava l’ encontre, al qual les mureres assistien amb 10 jugadores.
A pesar de jugar amb una menys les de Muro plantaren cara i durant la primera part defengueren al Senyera a l’ altura del mig del camp. No fou fins al minut 25 quan aplegà el primer gol de les locals. Açò no parà a l’ Atlètic, que seguien intentant tocar el baló, pressionant i creant ocasions de gol.
Deu minuts més tard, aplegaria el 2-0 amb el que acabaria el primer temps.
Per a les mureres es presentava un segon temps complicat, ja que dos de les nostres, de la mateixa forma que en el primer temps no es trobaven be per a jugar i anaven eixint i entrant al camp. En canvi per al Senyera seria un final de partit sense complicacions.
Així fou, l’ Atlètic es tancava per a defendre prop de la seua àrea i les locals tocaven el baló amb calma.
Al poc temps de començar la segon part, al minut 50, farien el 3-0 les locals i poc a poc anaren entrant la resta de gols, fins al sext.
Cal destacar l’ entrega i la lluita constant durant tot l’ encontre de les nostres xiques, que a pesar del resultat no es donaven per vençudes i seguien intentant eixir amb el baló jugat i creant perill per a les rivals. També destacar que fou anul•lat un gol en fora de joc a Tamara, que suposaria el 2-1.

At. Muro F.C.F.: Águeda, Tamara, Yessi, Isabel, Esther, Paula N., Laura, Irene, Elena i Iris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *