Skip to content
Categories
Pròxims partits

Comença la lliga davant el @SillaCF !

01

Aquesta cap de setmana, per fí, comença la lliga per a les xiques. Ja teniem ganes de que tornara la lliga i els partits dels cap de setmana. I, a més, estrenaran nom (C.F. Atlètic Muro) i escut, que pots observar a aquesta web. El partit es disputarà el diumenge 4 d’Octubre a les 18h. a La LLometa. S’estrenaran davant el Silla C.F. “A” Femení. Ja coneixes les nostres xarxes socials. Ara anem a dir-te les seues. Per conèixer un poc més del Silla C.F., pots visitar la seua web http://www.sillacf.com/, el seu Facebook o el seu Twitter.

D’aquests i de la resta de partits de la jornada, podeu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP i PREBENJAMÍ de la nostra web. A més, si eres de fora i no saps arribar al camp municipal “La LLometa”, no et preocupes. Accedix a l’apartat ESTADI i ahí t’ajudem a fer-ho.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als dos partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els resultats d’ambdües lligues, accedint als apartats que vos mencionem. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *