Skip to content
Categories
Pròxims partits

Bons ressultats dels equips seniors la passada jornada. ¡A mantindre el ritme!

04

La setmana passada, els equips seniors aconseguiren guanyar els seus respectius partits i ja van pillant el ritme habitual de temporada. Aquest cap de setmana, al femení li tocarà vores les cares davant el C.D. Monte Sion “B” el pròxim diumenge a les 19:30h a “La LLometa”, Muro. Si vols conèixer més al voltant de l’equip, pots visitar la seua web http://www.cdmontesiontorrent.com/ o el seu Facebook.

Per altra banda, el masculí s’enfrontarà al Banyeres U.E. el pròxim dissabte a les 17:00h a sa casa, al camp municipal “Valor” de Banyeres de Mariola. Si vols coneíxer més al voltant de l’equip, pots visitar el seu Facebook.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes. Destacar que la majoria d’elles disputaran el seu partit el diumenge de matí a Muro, amb el que vos esperem a tots/es:

  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. LLutxent – C.F. Atletic Muro. Dissabte, 22 d’octubre a les 10:30h al camp municipal “La Plana” de LLutxent.
  • LLIGA COSTERA ‘C’ (Aleví): C.F. Atletic Muro – P.D. Ayorense. Diumenge 23 d’octubre a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Benjamí): C.F. Atletic Muro – Canals Promeses C.F. “B”. Diumenge 23 d’octubre a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” (camp 2) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘A’ (Prebenjamí 2on any): C.F. Atletic Muro “A” – C.D. Contestano “A”. Diumenge 23 d’octubre a les 12:30h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Prebenjamí 1er any): C.F. Atletic Muro “B” – C.E. Alberic Promeses “B”. Diumenge 23 d’octubre a les 12:30h al camp municipal “La LLometa” (Camp 2) de Muro.

D’aquests i de la resta de partits de la jornada, podeu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP FEMENÍ i 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els ressultats, accedint als apartats que vos indiquem més a dalt. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *