Categories
Pròxims partits

Bons ressultats dels equips seniors la passada jornada. ¡A mantindre el ritme!

04

La setmana passada, els equips seniors aconseguiren guanyar els seus respectius partits i ja van pillant el ritme habitual de temporada. Aquest cap de setmana, al femení li tocarà vores les cares davant el C.D. Monte Sion “B” el pròxim diumenge a les 19:30h a “La LLometa”, Muro. Si vols conèixer més al voltant de l’equip, pots visitar la seua web http://www.cdmontesiontorrent.com/ o el seu Facebook.

Per altra banda, el masculí s’enfrontarà al Banyeres U.E. el pròxim dissabte a les 17:00h a sa casa, al camp municipal “Valor” de Banyeres de Mariola. Si vols coneíxer més al voltant de l’equip, pots visitar el seu Facebook.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes. Destacar que la majoria d’elles disputaran el seu partit el diumenge de matí a Muro, amb el que vos esperem a tots/es:

  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. LLutxent – C.F. Atletic Muro. Dissabte, 22 d’octubre a les 10:30h al camp municipal “La Plana” de LLutxent.
  • LLIGA COSTERA ‘C’ (Aleví): C.F. Atletic Muro – P.D. Ayorense. Diumenge 23 d’octubre a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Benjamí): C.F. Atletic Muro – Canals Promeses C.F. “B”. Diumenge 23 d’octubre a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” (camp 2) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘A’ (Prebenjamí 2on any): C.F. Atletic Muro “A” – C.D. Contestano “A”. Diumenge 23 d’octubre a les 12:30h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1) de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Prebenjamí 1er any): C.F. Atletic Muro “B” – C.E. Alberic Promeses “B”. Diumenge 23 d’octubre a les 12:30h al camp municipal “La LLometa” (Camp 2) de Muro.

D’aquests i de la resta de partits de la jornada, podeu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP FEMENÍ i 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els ressultats, accedint als apartats que vos indiquem més a dalt. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *