Skip to content
Categories
Pròxims partits

Aquesta setmana, Albal C.F. per al femení i Peña Madridista de Ibi per al masculí

07

La setmana pasada no va ser una bona jornada per als nostres equips seniors. Però aquesta tindran l’oportunitat de redimir-se. El femení ho farà davant l’Albal C.F. el próxim dissabte 12 de novembre a les 15h a l’estadi “Pepe Paredes Santa Ana” d’Albal, València. Si vols conéixer més al voltant de l’equip, pots visitar el seu Facebook. Una llàstima que no juguen a casa per donar-les els nostres millors ànims.

El que sí podrà gaudïr del calor de l’afició serà el masculí, que disputarà el seu partit a casa davant la Penya Madridista d’Ibi U.D. el próxim dissabte dia 12 a les 18:30h. Si voleu conèixer més al voltant de l’equip, podeu visitar la seua pàgina web https://pmadridistaibi.wordpress.com/ o al seu Facebook.

Per altra banda, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes. Destacar els derbis murers que es disputaran a les categorïes Aleví, Benjamí i Prebenjamí de 2on any. Que guanye el millor 🙂 :

  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Atletic Muro – C.F. Dragon Force “B”. Dissabte, 12 de novembre a les 09:30h. al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA ‘C’ (Aleví): Muro C.F. “B” – C.F. Atletic Muro. Dissabte, 12 de novembre a les 11:15h. al camp municipal “La LLometa” de Muro (Camp 1).
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Benjamí): Muro C.F. “B” – C.F. Atletic Muro. Dissabte 12 de novembre a les 11:15h. al camp municipal “La LLometa” de Muro (Camp 2).
  • LLIGA COSTERA ‘A’ (Prebenjamí 2on any): Muro C.F. “A” – C.F. Atletic Muro “A”. Dijous 10 de novembre a les 18:30h. al camp municipal “La LLometa” de Muro (Camp 1).
  • LLIGA COSTERA ‘B’ (Prebenjamí 1er any): Atzeneta U.E. – C.F. Atletic Muro “B”. Dissabte 12 de novembre a les 11:00h.

D’aquests i de la resta de partits de les lligues seniors, podreu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP FEMENÍ i 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els ressultats, accedint als apartats que vos indiquem més a dalt. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *