Skip to content
Categories
Pròxims partits

Abans dels Nadals, @escolacdllosa i @CDAlbaidense

20141220

Aquest dissabte 20 de Desembre a les 16:00h, última jornada per a l’Atlètic Muro Femení C.F. abans de les vacances de Nadals. El primer equip disputarà la 11a jornada de lliga davant el C.D. LLosa a casa, a “La LLometa”. Si vols conèixer més al voltant de l’equip, visita la seua web http://www.cdllosa.es/, el seu Twitter @escolacdllosa o la página de Facebook.

Per altra banda, els prebenjamins disputaran el seu partit fora de casa, al camp municipal “Beniati”, el diumenge 21 a les 12:30h davant el C.D. Albaidense “B”, a la jornada 10 del grup La Costera “B” de Prebenjamins. Si vols conèixer més de l’equip, pots accedir la seua web http://www.cdalbaidense.com/, al seu Facebook o al Twitter @CDAlbaidense. Si vols acudir a l’estadi, la seua adreça és Camí Beniati S/N (46860) Albaida (Valencia).

D’aquests i de la resta de partits de la jornada, podeu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP i PREBENJAMÍ de la nostra web. A més, si eres de fora i no saps arribar al camp municipal “La LLometa”, no et preocupes. Accedix a l’apartat ESTADI i ahí t’ajudem a fer-ho.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als dos partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els resultats d’ambdües lligues, accedint als apartats que vos mencionem. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #AMF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *