Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Victòria important en Manises.

L’ Atlètic Muro es desplaçava a Manises per disputar la 11 jornada i aconseguir una nova victòria.

El partit va ser un dels més complicats del que va de lliga, tot i aixó l’ equip aconseguia guanyar per 1-2.

La primera part va estar dominada per l’ Atlètic Muro. Paula xutà varies vegades de fora de l’ àrea per intentar obrir el marcador però els xuts anaren fora. Als 24 minuts, desprès d’ una bona jugada per banda esquerra, entre Africa i Esther, aplegaria el 0-1, esta última centrava el baló a l’ àrea per a que Paula controlara amb el pit i rematara sense que el baló caiguera a terra. Tot un golàs per avançar-se al marcador. Deu minuts després aplegaria el 0-2, Mariola controlava a uns 35 metres de la porteria, xutava i el baló entrava fregant el travesser, altre golàs.

Les de Manises reaccionaren i buscaren crear perill buscant l’ esquena de la defensa murera, però estes estigueren concentrades i molt atentes i no deixaren que els feren ocasions clares.

La segona part va estar dominada per La Unió Femenina Manises obligant a l’ Atlètic a estar la majoria del temps en el seu propi camp. Estrella evitava amb una molt bona estirada el 1-2 després d’ un xut de fora de l’ àrea. Als 70 minuts el Manises retallava diferencies amb un golàs des de fora de l’ àrea, la davantera interceptava una passada d’ Esther i el xut entrava per tot l’ escaire, impossible de parar per a Estrella. Acabant així amb una ratxa de cinc jornades sense encaixar un gol.

Cal destacar el treball defensiu de tot l’ equip i de la portera d’ Ontinyent que va evitar l’ empat en varies ocasions clares del Manises.

C.F. Atlètic Muro: Estrella, Tamara, Isabel, Sara, Esther, Sabina, Mariola, Irene, Africa, Yuliana i Paula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *