Skip to content
Categories
Altres

10 anys de passió

Família! Aquest any com ja sabeu estem d’aniversari, 10 anys d’història, 10 anys de passió, 10 anys de sentiment, 10 anys de futbol, 10 anys d’unió, 10 anys de roig i negre…

Amb cada pas endavant que peguem el Club creix, la nostra família creix i sumem experiències i ens fem grans.

Si mirem arrere, no podem oblidar el que ha costat arribar fins ací, el gran canvi que ha donat el Club des dels inicis fins ara. Inicis difícils que el nostre equip femení va haver de superar amb el suport dels seus, d’aquells que varen apostar pel futbol femení, que varen apostar per un grup de gent amb ganes de fer coses noves, gràcies, sense la vostra ajuda i la vostra espenta ara no seriem el que som.

L’evolució i el progrés de l’Atlètic ha suposat amb esforç una gran satisfacció i un orgull per a tota la gent que estem darrere d’aquest Club. Avui continuem lluitant davant les adversitats, continuem lluitant i fem front a les oposicions que se’ns posen davant, creixem units i junts per a seguir fent créixer aquesta família.

Als incondicionals, als nous, als que no ens coneixen i als que sí, a tots vosaltres, sols podem agrair-vos el vostre suport durant aquestos 10 anys. Sou la força que ens fa seguir endavant.

No podem deixar de banda a tots els nostres jugadors i jugadores i a les seues famílies que han apostat, aposten i segueixen apostant per l’Atlètic Muro, vosaltres sou els vertaders protagonistes d’aquesta història. Sou la clau que obri tots els panys.

Per últim i no menys important, no podem oblidar-nos d’aquelles jugadores que varen començar aquesta aventura i que avui segueixen sent part fonamental de l’equip femení. El vostre esforç i la vostra il·lusió i dels vostres pares i mares va ser el que va fer brollar i va fer nàixer aquest Club, el vostre Club. Sou les primeres peces d’aquest trencaclosques que estem fent infinit.

GRÀCIES! GRÀCIES! GRÀCIES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *